Ny generation fastighetsvärmepumpar – IVT:s stora nyhet på mässan

Av IVT, 2015-mar-17 09:30:00

IVT_Geo_pump_pressIVT Värmepumpar, med komplett fastighetsavdelning, har fått tillökning – fastighetsvärmepumpen IVT Geo. I morgon, onsdag, visas den för första gången på Fastighetsmässan i Stockholm.
–Vi har skapat en värmepump med högre prestanda än någonting annat som finns på marknaden, säger Mikael Wihlborg, försäljningschef IVT Fastighets-värmepumpar.

Läs artikel

IVT Värmepumpar räddar världen med Svanen

Av IVT, 2015-jan-12 10:00:00

svanen_ivt_400_2IVT Värmepumpar är med i Svanens stora kampanj, som heter Rädda världen lite grann varje dag, vars fokus är att få fler konsumenter att göra hållbara val.
– Att välja värmepump är att dra sitt strå till stacken för att styra mot en mer hållbar utveckling. Det är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag, säger Styrbjörn Drugge, marknadschef på IVT Värmepumpar.

Läs artikel

IVT Värmepumpar prisas för bästa mobila webbplats

Av IVT, 2014-dec-12 12:13:00

mobilIVT Värmepumpars mobila webbplats ivt.se har fått priset ”Best Home Building Mobile Website” för bästa mobila webbplats. Priset delades ut på MobileWebAwards 2014.
– Vi är naturligtvis jätteglada och stolta över att vårt arbete har gett ett sådant resultat, säger Styrbjörn Drugge, marknadschef på IVT Värmepumpar.

Läs artikel

IVT Värmepumpar bäst på online-kommunikation – vinnare av Episerver Awards 2014

Av IVT, 2014-nov-13 10:11:00

styrbjorn_Karin_Epiword_bloggIVT Värmepumpar har kammat hem förstapriset i Episerver Awards 2014 för Bästa webb B2C. Motiveringen löd: ”…IVT har lyckats både engagera och inspirera för sin produkt på ett beundransvärt sätt.
– Det är ett kvitto på att vi har en framträdande roll när det gäller att erbjuda kunder en god online-upplevelse, säger Styrbjörn Drugge, marknadschef på IVT Värmepumpar. 

Läs artikel

IVT Värmepumpar stärker sin marknadsposition

Av IVT, 2014-okt-29 08:24:00

AirX_blogIVT Värmepumpar ökade sin försäljning inom luft/vattensegmentet med över 30 procent under augusti och september. Bakom succén står IVT AirX - förstagets tystaste och effektivaste luft/vattenvärmepump någonsin.
Alla är vinnare med IVT AirX, säger Styrbjörn Drugge, marknadschef på IVT Värmepumpar.

Läs artikel

IVT Värmepumpar samarbetar med Tobbe Larsson

Av IVT, 2014-aug-20 17:02:25

IVT Värmepumpar har knutit ett flerårigt samarbetsavtal med den internationellt erkände hästartisen och tv-profilen Tobbe Larsson. – Vi har fått möjlighet att som enda värmeleverantör installera en helhetslösning på Tobbe Larssons stora prästgård i Sjörup, säger Tomas Hållén, försäljningschef på IVT Värmepumpar.

Läs artikel

IVT Värmepumpar anställer expert inom solprodukter

Av IVT, 2013-dec-05 12:57:00

IVT Värmepumpar förstärker sin kompetens inom värmepumpssystem och solprodukter. Företaget har anställt den erfarne Lars Hoppe som ny distriktschef inom fastighetsförsäljning i Stockholm och Mälardalen.

Läs artikel

IVT lanserar frånluftsvärmepump

Av IVT, 2013-sep-24 13:04:00

IVT har tagit fram sin första frånluftsvärmepump anpassad till energi­kraven för nybyggda hus. På Elmia Fastighet, 24–26 september i Jönköping, lanseras IVT 840/860.– Tillsammans med våra garantivillkor är den oslagbar, säger Fredrik Schollin­Borg, Team Leader nybyggnation på IVT.

Läs artikel

Spara pengar med IVT och Smartgrid

Av IVT, 2013-sep-06 13:54:00

Installera Smartgrid och kapa dina elkostnader. IVT bryter mark och är först med att lansera den framtidssäkra och kostnadseffektiva investeringen i sina bergvärmepumpar.
– Smartgrid är någonting som du inte vill vara utan, säger Styrbjörn Drugge, marknadschef på IVT värmepumpar.

Läs artikel

Premiär för IVT:s PremiumLine HQ – effektivaste bergvärmepumpen

Av IVT, 2013-sep-06 13:32:00

HQ_display_400x400Nu lanserar IVT sin nya bergvärmepump – värstingen PremiumLine HQ. PremiumLine HQ erbjuder det allra senaste och ger störst besparing för villor med bergvärme.
– Den är det bästa av det bästa, säger Styrbjörn Drugge, marknadschef på IVT Värmepumpar.

Läs artikel

Prenumerera

Följ oss

Författare