<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1644254859197510&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

IVT Värmepumpar samarbetar med Tobbe Larsson

Av IVT, 2014-aug-20 17:02:25

IVT Värmepumpar har knutit ett flerårigt samarbetsavtal med den internationellt erkände hästartisen och tv-profilen Tobbe Larsson. – Vi har fått möjlighet att som enda värmeleverantör installera en helhetslösning på Tobbe Larssons stora prästgård i Sjörup, säger Tomas Hållén, försäljningschef på IVT Värmepumpar.

IVT Värmepumpar har tecknat ett flerårigt samarbetsavtal med Tobbe Larsson. Det innebär bland annat att Tobbe Larsson kommer att figuera som ambassadör för IVT Värmepumpar när det gäller värmeinstallationer i stallmiljö.

– Det här är en win-win situation för båda parterna. Vi får ta del av hans erfarenheter av värmepumpar i stallmiljö och han får en värmeleverantör som levererar kompletta värmelösningar, säger Tomas Hållén. 

På den stora prästgården i Sjörup finns Tobbe Larssons privata
bostad, ett ridhus, en sadelkammare, två gästhus, en butik och ett stall. För att få en jämn och effektiv uppvärmning krävs en kombination av olika värmeprodukter och rätt teknik. I mars installerades ett komplett jordvärmesystem i bostaden, vilket är ett utmärkt val när man
inte kan borra efter bergvärme.
– Min livsstil kräver underhållsfria och säkra produkter. Det har jag hittat hos IVT, säger Tobbe Larsson.

Han har sedan tidigare tre luft/luftvärmepumpar från IVT. De finns i butiken, i sadelkammaren och i ett av gästhusen. För att undvika fuktskador och mögel på läderutrustningen som finns i sadelkammaren är det extra viktigt att luften är i ständig rörelse och håller jämn temperatur. Tomas Hållén är glad och stolt över samarbetet med Tobbe Larsson.
– Samarbetet stärker vår expansion och hjälper oss att nå ut till ett intressant marknadssegment.

För mer information:
Tomas Hållén, försäljningschef på IVT Värmepumpar,
tel 070 530 66 34 eller Tomas Hållén

Klicka här för att ladda ner pressreleasen som pdf

 

 

IVT

Vi leder utvecklingen av värmepumpar som är snälla mot miljön.

info@ivt.se

Prenumerera

Följ oss

Populära artiklar

Författare